Συνέδρια

Η εργασία συναντά την ευχαρίστηση στις εταιρικές συναντήσεις στο Mykonos Semeli Hotel.

Το Semeli Hotel παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό εγκαταστάσεων και υπηρεσιών για την εξασφάλιση της επιτυχίας κάθε επαγγελματικού συνεδρίου.

Με τη μοναδική του θέση στην καρδιά της χώρας της Μυκόνου, το Semeli Hotel αποτελεί την ιδανική επιλογή χώρου διεξαγωγής συνεδρίων, συσκέψεων και εκδηλώσεων στη Μύκονο. Συνδυάστε εργασία και διακοπές στο best hotel in Mykonos.

Επαγγελματικά συνέδρια στη Μύκονο

Συνδυάστε την εργασία με την χαρά στο ξενοδοχείο Semeli Mykonos Conference.

Το Semeli αποτελεί το ιδανικό ξενοδοχείο για τη διεξαγωγή συνεδρίων, καθώς διαθέτει ευρύχωρη αίθουσα με χωρητικότητα 180 θέσεων και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό επαγγελματικών συσκέψεων. Το πεπειραμένο προσωπικό του τμήματος πωλήσεων μπορεί να σας εξυπηρετήσει με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μια επιτυχή παρουσίαση. Μπορείτε επίσης να διοργανώσετε ιδιωτικά cocktail parties και εκδηλώσεις στον καλόγουστο κήπο και στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Τεχνικός εξοπλισμός Συνεδρίων:: Video/Data projector, Οθόνη προβολής ηλεκτροκίνητη, Τηλεόραση Plasma 50 ιντσών, Laptop/WiFi, CD/DVD players, Μικρόφωνο συνεδρίου, Ασύρματο μικρόφωνο υψηλής συχνότητας, Business centre (Ίντερνετ, Τηλ/Φαξ, Εκτυπωτής), Τεχνική υποστήριξη, Αναλόγιο. Επιπλέον εξοπλισμός διαθέσιμος, κατόπιν ζήτησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Stylish sofa and wooden coffee table overlooking the pool at Semeli Town Best Mykonos Town Hotel.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές και τα ειδικά πακέτα μας!

Κάντε Κράτηση

The Club

Γίνετε μέλος για να λάβετε ειδικές προσφορές, επιπλέον παροχές και τις καλύτερες τιμές!