Εστιατόριο Krama

Μια πρόσκληση σε ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις της Μυκόνου, του Αιγαίου και όλης της Ελλάδας, από τον βραβευμένο με Michelin, Ιωάννη Παρίκο και το ξενοδοχείο Semeli.

Επισκεφτείτε το εστιατόριο KRAMA στη Μύκονο και ξεκινήστε ένα απολαυστικό ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις του Αιγαίου και όχι μόνο. Όλα τα πιάτα είναι φιλοτεχνημένα από τον βραβευμένο σεφ Ιωάννη Παρίκο. Στο εστιατόριο KRAMA θα γευτείτε μια μοναδική, σύγχρονη ελληνική κουζίνα που βασίζεται σε παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά από τη Μύκονο και τις Κυκλάδες. Ο σεφ Πάρικος και η ομάδα του προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, προσκαλώντας τους σε ένα ταξίδι στις ανεπαλάπτητες γεύσεις της Ελλάδας.

Krama Mykonos

Κράμα: ελληνική λέξη που δηλώνει το πάντρεμα μερών που δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο.

Το μενού περιλαμβάνει κλασικά ελληνικά πιάτα επανασχεδιασμένα μέσα από νέες τεχνικές και αισθητική, με επίκεντρο το καλοψημένο αρνί, εποχιακά υλικά και μοναδικά πιάτα που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά την ελληνική κουζίνα. Η γαστρονομία στην Ελλάδα αναπτύσσεται εντυπωσιακά, με τη βοήθεια μιας αυξανόμενης τουριστικής κίνησης και ενός αυξανόμενου αριθμού εστιατορίων υψηλής ποιότητας που εμφανίζονται στη χώρα, με τη Μύκονο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Η δημοτικότητα του νησιού, σε συνδυασμό με τα λαμπερά τζετ σετ του, το έχουν κάνει αγαπημένο προορισμό για τους πιο ταλαντούχους σεφ του κόσμου και το KRAMA δεν αποτελεί εξαίρεση. Ελάτε να γνωρίσετε τις δημιουργίες του Chef Parikos και της ομάδας του στο KRAMA Restaurant στη Μύκονο και να ανακαλύψετε τις πλούσιες παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας μέσα από μια πραγματικά αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Κάντε κράτηση για το τραπέζι σας και απολαύστε την απόλυτη γευστική μαγεία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Modern and elegant decor and furniture at the Krama Restaurant in Mykonos Town.

Κάντε κράτηση

Κάντε κράτηση στο Krama Restaurant και απολαύστε την απόλυτη γευστική μαγεία.

Κάντε Κράτηση

The Club

Γίνετε μέλος για να λάβετε ειδικές προσφορές, επιπλέον παροχές και τις καλύτερες τιμές!